Selvvalgt familie

Skrevet av Marthe den oktober 23, 2015  /   Publisert i easyFiks, Easyfiks Ekspress, easyfiks ekspress Kristiansand, Ukategorisert

Nå har akkurat første mann av Kristiansand-gutta satt seg i bilen for å dra sørover. Vi har hatt noen utrolig kjekke uker sammen. Frykten for å mislykkes har sluppet litt taket. Jeg har tro på guttene! Jeg har tro på at vi skal klare dette sammen. Hvem skal ha trodd at disse helt forskjellige guttene har egenskaper som utfyller hverandre perfekt?

 

Igår satt vi på møte for å snakke om forventninger. Det var spennende å høre på hva disse unge guttene hadde av planer fremover. Det får meg til å tenke på mine planer for fremtiden når jeg var på deres alder.

Som avslutning for opplæringen for guttene gikk vi ut og spiste og spilte bowling. Mellom høylytt snakk, latter og konkurranseinstinkt slo det meg hvor privilegert jeg er som sjef.

IMG_8695

For de som leste intervjuet Elin hadde med meg for en tid tilbake, så vet dere at jeg har en liten familie og jeg er nok en relativt reservert person selv om det ikke kan virke som. Disse easyFiks-gutta er virkelig min selvvalgte familie på tross av at eneste felles tingen er jobb. Vi har sett hverandre både på godt og vondt. Vi har delt oppturer og nedturer sammen. Jeg trenger aldri late som med dem, og det er befriende. Noe jeg ofte glemmer i en hektisk hverdag.

Vi ler mye på jobb. Vi tuller omtrent like mye. Det er viktig i hverdagen synes jeg. Og av og til krangler vi. Det er også viktig, det renser systemet.

IMG_0608

Noen av guttene har jeg kjent i flere år. Det føles som en evighet, men det er bare noen år. Andre kun noen måneder. Men felles for dem alle er at jeg stoler 110% på dem. Jeg vet at de er lojale helt inn til beinet. Og det betyr alt for meg.  De vet også at jeg alltid stiller opp for dem uansett om det er dameproblemer eller andre ting i hverdagen. Vi er virkelig en familie på godt og vondt.

 

Takk for alle røykepausene utenfor når det trengs en time-out

Takk for minnerike fester som gjør at jeg virkelig føler meg gammel. Gutter; kl. 07 om morgenen er aaaaalt for sent evt for tidlig å feste. Husk at jeg er ca 15 år eldre enn dere!

Takk for dere pusher meg til å strekke meg lengre

Takk for dere har tro på alle de sprø idèene mine og dere alltid er med på å utføre dem

Men mest av alt; takk for tilliten

IMG_8974

Jeg ønsker ikke å nevne navn her, men takk til hver og en av dere. Uten dere er jeg faktisk ingenting!

 

 

 

Comments are closed.

Blogglistenhits
 • Åpningstider

  Haugesund - Hovedverksted
  Hverdager: 9-17

  Lørdag 11- 15


  Haugesund - Amanda
  Hverdager: 10-20
  Lørdag 10- 18


  Vakttelefon utenom åpningstider
  466 49 777
  Bruk også e-post: post@easyfiks.no
  Eller via vår facebookside facebook.com/easyfiks

 • Meld deg på Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tips og tilbud.