Om oss

Kontakt oss på:
Telefon 466 49 777

Informasjon om easyFiks Gruppen

easyFiks startet så vidt opp i 2012/2013 som et enkeltmannsforetak. I løpet av 2013 hadde easyFiks vokst til et konsern eller det vi kaller easyFiks Gruppen. Så langt har easyFiks reparert ca 7000 smarttelefoner, nettbrett, pc’er og mac. Vårt største produkt er fortsatt smarttelefoner men vi har bl.a. gjort flere investeringer i utstyr for å kunne tilby et komplett tilbud innen mikrolodding.

I 2014 gjorde vi en omstrukturering hvor ett av selskapene i gruppen ble terminert. Samtidig ble det gjort noen små endringer i eierstrukturen i kombinasjon med en omorganisering internt i selskapene. Dette gjorde vi for å kunne yte bedre service til våre kunder.

I 2015 har vi gjort flere endringer hvor bla.a iCustomizie as har endret navn til easyFiks Norge AS som driver hovedverkstedet på Raglamyr samt en ekspresskiosk på Amanda. easyFiks Stavanger er endret til easyFiks Kristiandsand AS og driver ekspresskiosk på Sørlandssenteret.

easyFiks navnet inkludert logo er et registrert varemerke tilhørende V.O. Holding AS som moderselskapet.

easyFiks.no, easyFiks Norge as og easyFiks Kristiansand AS er en del av easyFiks konsernet og eies 100% av easyDrift AS og har hovedkontor i Haugesund. easyFiks ble etablert i 2013 har som mål om å bli en ledende og landsdekkende tilbyder av reparasjon og customizing tjenester innenfor tele, data og annen småelektronikk. I dag har vi et stort hovedverksted på Raglamyr i Haugesund, en ekspresskiosk på Amanda Storsenter i Haugesund samt en ekspresskiosk på Sørlandssenteret.

 

 • Åpningstider

  Haugesund - Hovedverksted
  Hverdager: 9-17

  Lørdag 11- 15


  Haugesund - Amanda
  Hverdager: 10-20
  Lørdag 10- 18


  Vakttelefon utenom åpningstider
  466 49 777
  Bruk også e-post: post@easyfiks.no
  Eller via vår facebookside facebook.com/easyfiks

 • Meld deg på Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tips og tilbud.