Lodding / Mikrolodding

Kontakt oss på:
Telefon 466 49 777

easyFiks har lagt ned sin virksomhet. Sjekkom TomFix kan hjelpe deg.

Lodding generelt

Siden oppstarten av easyFiks har vi alltid fokusert på å kunne tilby tjenester innen lodding og har jevnt og trutt investert i høyteknologisk utstyr og opplæring. Siste skudd på stammen er egen loddeekspert med mange års erfaring fra bl.a. Sony.

Vår ekspertise på lodding av smartelefoner og nettbrett gjør det mulig for oss å reparere kjente feil som defekt wifi, kameraproblemer, audio problemer m.m. Hovedkort til PC og andre kretskort er selvsagt ikke noe problem.

I løpet av andre halvår i 2014 vil vi investere i mer utstyr som gjør det mulig for enda mer delikate loddejobber i enda mindre målestokk.

Mikrolodding

Mikrolodding er lodding av mikroskopiske komponenter på bl.a. hovedkort på nettbrett og smarttelefoner. Her foregår all lodding via mikroskop og spesialutstyr. Pr i dag har vi 2 mikroskop stasjoner med 20 – 40 x forstørrelse, 1 lodde og avloddingsstasjon, 1 loddestasjon, 1 varmluft loddestasjon og 1 preheater. Vi starter også opp med ‘reballing’ i august som gjør at vi kan bytte / relodde chipper på hovedkort.  I tillegg ønsker vi å investere i infrarød loddestsasjon i løpet av 2014.

Uansett hvilket behov du skulle ha innen lodding skal vi finne en løsning, så sjekk med oss før du kjøper nytt. En loddejobb til 5-10 000 kr kan fort spare deg for 40 – 50000 kr i nytt utstyr.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud.

Merk: Ikke alle loddereparasjoner gir garanti for at produktet virker som det skal i etterkant. Spesielt gjelder dette vannskade og lodding av avrevne komponenter. Dette vil bli informert om ved innlevering av produkt for reparasjon. Vi kan dessverre ikke refundere pengene på slike oppdrag, da vi kan ha brukt mange timer i forsøk på å reparere skadene.

 • Åpningstider

  Haugesund - Hovedverksted
  Hverdager: 9-17

  Lørdag 11- 15


  Haugesund - Amanda
  Hverdager: 10-20
  Lørdag 10- 18


  Vakttelefon utenom åpningstider
  466 49 777
  Bruk også e-post: post@easyfiks.no
  Eller via vår facebookside facebook.com/easyfiks

 • Meld deg på Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tips og tilbud.