5 dager med Apple Watch – dag 1

Skrevet av Marthe den august 31, 2015  /   Publisert i Apple, apple watch, brukertest

Jeg var nettopp en liten snarttur i London. Jeg har snuset på Apple Watch en god stund nå, og i sommer var det rett før jeg kjøpte en, men endte opp med en veske istedet.

Men igår måtte jeg alså innom Apple Store Regent Street og hente med meg en Apple Watch Sport… Jeg endte opp med en Sport 38 mm

.IMG_9936

Husk at jeg på ingen måte er noen geek, tekniker eller opptatt av slike duppedingser når du leser min mening nedenfor 😉

Jeg gledet meg stort til å åpne eksen og teste ut vidunderet, men lykken var vel ganske fraværende da jeg oppdaget at den måtte lades først. Utålmodig som jeg er fikk deg etter en liten times tid endelig paret den med iPhonen min. (Men kul eske da ;))

Jeg ble mektig imponert da alt jeg trengte å gjøre var å åpne app`en på mobilen, legge klokken under kameraet og vips – der var og oppe og gikk… Deretter ble alt mye verre…

Ikke fant jeg ut hvor den kule Mikke Mus klokken var, og klokken ville bare snakke engelsk, da Apple Watch ikke er lansert i Norge.  Etter litt Google søk fant jeg ut av det meste. La til og med inn ting på Aktivitets appen som fulgte med.

Etter en dags bruk er konklusionen: Kult at jeg kan svare telefonen uten å faktisk være i nærheten av telefonen. Mail og meldinger er så som så med. Litt kjekt at jeg fikk en ny prestasjon allerede på dag 1 på Aktivitets appen, så for den som trener er jo denne veldig kjekk 🙂 Klokken fikk meg til og med opp å stå ved jevne mellomrom da den vibrerte og ga meg beskjed om at nå burde jeg stå litt 😉

Enn så lenge synes jeg at klokken er et ganske så dyr bluetooth headset som sitter på armen og jeg lengter etter Breitlingen min … To be continued!

 

 

 

 

Comments are closed.

Blogglistenhits
 • Åpningstider

  Haugesund - Hovedverksted
  Hverdager: 9-17

  Lørdag 11- 15


  Haugesund - Amanda
  Hverdager: 10-20
  Lørdag 10- 18


  Vakttelefon utenom åpningstider
  466 49 777
  Bruk også e-post: post@easyfiks.no
  Eller via vår facebookside facebook.com/easyfiks

 • Meld deg på Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tips og tilbud.