10 gode hverdags-apper

Skrevet av Elin den august 31, 2016  /   Publisert i easyFiks, Easyfiks Ekspress, nyttige tips

Høsten er her med skole, jobb og travle dager. Vi har funnet noen apper som kan gjøre hverdagen litt enklere.

Det er et enormt utvalg apper, både for iPhone og Android-telefoner. Men det er ingen vits i å fylle mobilen hvis de sjelden eller aldri brukes. I jungelen av tilbud er det noen som viser seg å være svært nyttige, og vi har samlet noen av våre favoritter. Her er apper som gir inspirasjon til middag og matpakke, trening, skole og arbeid. Pluss et par som er supre når du vil unne deg noe ekstra.

Matprat:

Masse gode oppskrifter, tips og mulighet for å lage handleliste. Når vi først er igang og tipser må vi også nevne at Matprat har en «avlegger» som heter Matstart. Det er ikke en app, men et nettsted med en masse oppskrifter for barn og unge. Enkle men spennende retter, gode forklaringer på hvordan maten lages, og mye å velge mellom gjør det litt lettere å inspirere de unge håpefulle til å bidra på kjøkkenet.

Mattilbud:

Samler de største matvarekjedene i Norge, og gir en oversikt over tilbudene deres. På den måten kan du finne ut hvor du billigst kan få tak i det du trenger, på tvers av kjedene. Mattilbud viser tilbud fra blant annet Rema 1000, Meny, Kiwi, Joker, Spar og Coop-butikkene.

Middagsplanleggeren:

Rema 1000 har en egen app for middagsplanlegging. Her får du oppskrifter og tips, og kan lage handleliste som sorterer varene etter hvor de befinner seg i butikken. Familien kan ha en felles konto, slik at alle får enkel tilgang på oppskrifter og handlelister.

Kiwi/MenySpar:

De tre matvarekjedene har hver sin egen app, som baserer seg på de samme funksjonene. Du får tilgang på oppskrifter og handlelister, og hvis du logger inn med Trumf-kontoen din får du enkel tilgang til varer du handler ofte. Du kan også dele oppskrifter og lister med resten av familien, og får tilbudskuponger med rabatt på varer du handler mye av.

Wunderlist:

Legg inn gjøremål, «to do»-lister, handleliste og annet. Med Wunderlist kan du enkelt dele listene med andre, og får påminnelse om når noe skal gjøres. Du kan dele prosjekter og kommentarer med kollegaer, familie og venner, og lagre notater. Altså et sted for å samle og dele det meste, som samtidig holder oversikt og minner deg på det som skal gjøres.

S note:

Samsung sin app, men den fungerer også for andre Android-telefoner. Denne appen gjør det enkelt å ta notater. Du kan lagre bilder, ta notater (også på bilder/kart og annet du lagrer), skrive for hånd og lese inn notater.

1881:

Har du ikke lastet denne ned allerede er det på tide. Raskt og enkelt å søke etter telefonnummer og adresser.

Evernote:

Også denne er velkjent og velbrukt for mange. Gjør det enkelt å lagre alt det interessante du finner på nettet og organisere det. Her kan du lagre bilder, bokmerker, notater osv., og innholdet synkroniseres på tvers av enheter.

Sjuminutterstrening- 7 Minute Workout:

Litt slapp etter en lang sommerferie? Denne appen gir deg et 7 minutters treningsprogram som kan gjennomførest når som helst, hvor som helst. (Denne koster 29 kroner).

Vivino:

Ønsker du å nyte et glass vin etter en lang arbeidsuke, og trenger gode tips? Vivino lar deg ta et bilde av etiketten på vinen og bruke det for å få vite mer. Den store databasen gir deg informasjon om vinen, hvilken mat den passer til, og andre brukeres anbefalinger. Du kan også lagre egne notater. Appen kan gi deg anbefalinger ut fra hva du har likt tidligere. Både for Android og iOS.

Comments are closed.

Blogglistenhits
 • Åpningstider

  Haugesund - Hovedverksted
  Hverdager: 9-17

  Lørdag 11- 15


  Haugesund - Amanda
  Hverdager: 10-20
  Lørdag 10- 18


  Vakttelefon utenom åpningstider
  466 49 777
  Bruk også e-post: post@easyfiks.no
  Eller via vår facebookside facebook.com/easyfiks

 • Meld deg på Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tips og tilbud.