10 app’er til påsketuren

Skrevet av Elin den mars 24, 2016  /   Publisert i Android, Appstore, Google Play, iPhone, nyttige tips

Vi er stadig mer kresne til hva vi laster ned av app’er. Men det finnes mye bra, og her er noen som kan gjøre påsken litt lettere, kjekkere og mer underholdene.

UTFor friskusen! I den Norske Turistforening sin app finner du over 7000 fotturer, sykkelturer og skiturer i Norge. Du kan bruke GPS-posisjonen din og få kart, beskrivelser og bilder av turer og hytter i nærheten.

Last ned på iPhone eller Android

Skiinfo Ski & Snørapport: Oppdatert snørapport for over 2000 skisteder verden rundt. Bruk GPS for varsel for ditt nærmeste skianlegg, les andre brukere sine snørapporter og få pudderalarm.

Last ned på iPhone eller Android

Røde Kors Førstehjelpsapp: Vi håper du ikke får bruk for denne! Men Røde Kors sin app gir hjelp og veiledning om noe skulle skje. Trinn-for-trinn beskrivelse av hva du skal gjøre om noen blir skadet.

Last ned på iPhone eller Android

Yr eller Storm: Eller begge. Været er viktig for oss nordmenn, ikke minst i påsken.

Last ned Yr på iPhone eller Android. Last ned Storm på iPhone eller Android.

Ludo: Glemt å ta med Ludo på hytta? Ikke fortvil, det finnes selvsagt en app for det også! Skulle resten av familien gå lei av spillet går det an å spille mot en robot også.

Last ned Ludo-spill for Iphone eller fra en annen utvikler for Android.

Lego Duplo Train: Hvis påskeværet svikter er det greit å ha litt underholdning til de minste. Dette er en gratis app der yngstemann kan bygge, kjøre og «leke» med den kjente Duplo togbanen.

Last ned på iPhone eller Android.

Avinor: Skal du selv ut og reise, eller skal du hente venner eller familie på flyplassen i påsken? På Avinor sin egen app holder du deg oppdatert på avganger og ankomster på alle flyplasser i Norge.

Last ned på iPhone eller Android.

Matprat: Gratis app med over 2900 oppskrifter. Du finner oppskrift på påskelam, turmat og påskegodt. Men også inspirasjontil lettvinte, sunne og moderne matretter.

Last ned på iPhone eller Android.

Quizkampen: Påskenøtter og quiz hører til i høytiden. Når du er lei av den gamle quizboka på hytta er denne appen genial. Den lar deg velge mellom 30 000 tekst- og bildespørsmål, lage egne quizer, og invitere venner til å konkurrere.

Last ned på iPhone eller Android.

Comments are closed.

Blogglistenhits
 • Åpningstider

  Haugesund - Hovedverksted
  Hverdager: 9-17

  Lørdag 11- 15


  Haugesund - Amanda
  Hverdager: 10-20
  Lørdag 10- 18


  Vakttelefon utenom åpningstider
  466 49 777
  Bruk også e-post: post@easyfiks.no
  Eller via vår facebookside facebook.com/easyfiks

 • Meld deg på Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tips og tilbud.